Adile Demirkol Ve Özlem Nebati Ev Ziyaretlerinde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

Adile Demirkol Ve Özlem Nebati Ev Ziyaretlerinde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2015 10:46

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ DEMİRKOL'UN EŞİ ADİLE DEMİRKOL İLE AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAYI NURETTİN NEBATİ'NİN EŞİ ÖZLEM NEBATİ, İLÇEDE BİR TAKIM GEZİ VE ZİYARETLERDE BULUNDU.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nurettin Nebati’nin eşi Özlem Nebati, ilçede bir takım gezi ve ziyaretlerde bulundu.
Bayan Demirkol ve Bayan Nebati ile beraberindekiler, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret etti. Aileler ile sohbet eden Adile Demirkol ve Özlem Nebati, sıkıntılarını dinlediği ailelere yardımcı olmaya çalıştı. Şehitlik, Devteşi, Bamyasuyu ve Karşıyaka mahallelerinde daha önce belirlenen adresleri ziyaret eden Adile Demirkol ve Özlem Nebati, aile fertlerine her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi. Bayan Demirkol ve bayan Nebati ziyaretlerle ilgili, "İhtiyaç sahibi ailelerimizin evlerini ziyaret ettik, sıkıntılarını dinleyerek dertlerine ortak olduk" ifadelerini kullandı.
Adile Demirkol ve Özlem Nebati’nin Haliliye İlçesindeki gezi programına, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve teşkilattaki bayan üyeler eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!