Adilcevazlı Umut Türkiye birincisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Adilcevazlı Umut Türkiye birincisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 17:51

Adilcevazlı Umut Türkiye birincisi oldu

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)-TÜRKİYE İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen atletizm şampiyonasına Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nden katılan Umut Beşkardeş, 800 ve 1500 metre yarışlarında Türkiye birincisi oldu.

Antalya’da düzenlenen Türkiye atletizm şampiyonasına katılan Bitlis Ziya Eren Spor Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Umut Beşkardeş, 800 ve 1500 metre yarışlarında Türkiye birinciliği elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Umut’un atletizmde elde ettiği bu başarı Adilcevaz’da sevinçle karşılandı.

Atletizm antrenörü Hıdır Aydın, Umut’un önemli bir koşucu olduğunu ifade ederek, "Umut yıllardır sabırla çalışmasının karşılığını aldı. Antalya’da düzenlenen atletizm şampiyonasında hasta haliyle koşarak 800 ve 1500 metre yarışlarında Türkiye birinciliğini elde etti. Umut kardeşimiz gelecek vaat eden bir sporcumuzdur" dedi.

GURURLUYUM

Umut Beşkardeş ise atletizmde Türkiye birinciliğini kazanarak büyük bir sevinç ve gurur yaşadığını ifade ederek, "Üç yıldır atletizm alanında aralıksız olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Allah’a şükürler olsun çalışmalarımın karşılığını Türkiye birincisi olarak elde etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu konuda bana emek veren değerli hocamın yanı sıra destekleri ile her zaman yanımda olduklarını hissettiren aileme çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte hocamla birlikte daha güzel başarılar elde edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!