Adilcevaz'daki voleybol turnuvası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Adilcevazdaki voleybol turnuvası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 08:42

Adilcevaz'daki voleybol turnuvası sona erdi

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

Adilcevaz Kapalı Spor salonunda oynanan final maçında Halk Eğitim Merkezi, Kız Meslek Lisesi takımını çekişmeli geçen maç sonunda 3-2 mağlup ederek, kurumlar arası voleybol turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Adilcevaz Meslek Yüksekokulu, Onkoloji Hastanesi takımını 3-0 yenerek üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Çullu, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Çelik ve Belediye meclis üyesi Fikri Ölçücü verdi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy bu tür sportif etkinliklerin birlik ve beraberlik ortamını pekiştirdiğini söyledi. Başkan Gürsoy, "İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz kurumlar arası voleybol turnuvasında dostça kardeşçe güzel maçlar izledik. Bizim buradaki amacımız birlik, beraberliği ve kaynaşmayı sağlamaktır. Bu tür etkinlikler düzenleyip birbirimizi daha çok sevmemize ve kaynaşmamıza vesile olmaya çalışmaktayız. İnşallah geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizi önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı bir şekilde devam ettirmeyi düşünüyoruz. Turnuvamıza katılan takımların ve oyuncuların yanı sıra bizlerden hiçbir maddi beklenti içerisinde olmadan maçları yöneten hakem arkadaşlarımıza ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının yanı sıra şampiyon olan takıma 1.000 TL, ikinci olan takıma 750 TL ve üçüncü olan takıma ise 500 TL para ödülü verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!