Adilcevaz’da Süphan Dağı kültür ve spor şenlikleri düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da Süphan Dağı kültür ve spor şenlikleri düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 14:52

Adilcevaz’da Süphan Dağı kültür ve spor şenlikleri düzenlenecek

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA) - BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi’nde 12-13 Ağustos tarihlerinde Süphan Dağı Kültür ve Spor Şenlikleri düzenlenecek.

Adilcevaz Kaymakamlığı, Adilcevaz Belediyesi ve DAKA işbirliği ile ilçede iki gün boyunca düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında ilk gün, Kız taşında bulunan Belediye halk plajının açılışı, yüzme, su kayağı ve su sporları yarışmalarının yanı sıra Bölgesel plaj futbolu müsabakaları yapılacak. Akşam saatlerinde ise Süphan Dağı acı yaylasında bulunan alanda ateş yakılarak müzikli eğlence programı düzenlenecek. Programın ikinci gününde ise, 3 bin metre maraton koşusu, cirit gösterisi ve plaj futbolu final karşılaşmalarının ardından Esat Kabaklı ve Ahmet Baydaroğlu’nun katımlarıyla Adilcevaz şehir stadyumunda halk konseri verilecek.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, bu şenlikle yörenin tanıtımını amaçladıklarını ve güzel bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade ederek, “İlçemizde 12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde iki gün boyunca düzenleyeceğimiz etkinlik sayesinde Süphan Dağı’nın ve ilçemizin turizm güzelliklerinin yanı sıra ilçemizin doğal güzelliklerini de tanıtmış olacağız. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeyi amaçlamaktayız. Aynı zamanda bu tür şenlikler ilçemize her yönden katkı sağlayacaktır. Tüm hemşerilerimizi düzenleyeceğimiz Süphan Dağı Kültür ve Spor Şenlikleri'ne davet ediyoruz. İnşallah herkesin katılımıyla iki gün boyunca dolu dolu güzel bir etkinlik yapmış olacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!