Adilcevaz’da okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 15:33

Adilcevaz’da okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu bahçesinde bulunan kapalı halı sahada başlayan ve yaklaşık iki hafta sürecek olan turnuvaya, ilçe merkezi ve köylerden 14 takım katıldı. Turnuvada dereceye girecek olan takımlara ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda verilecek. Turnuvanın açılış karşılaşmasını Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş ve öğretmeler de izledi.

Turnuvanın başlama vuruşunu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, "Amacımız çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerinin yanında sosyal ve kültürel yönden de gelişimlerini sağlamaktır. Geleceğimizin nesli olan çocuklarımız için bu tür etkinliklerin düzenlenmesini önemsiyoruz. Çocuklarımıza beden ve zihin sağlığının gelişimine yardımcı olan sporu küçük yaştan itibaren sevdirmeliyiz. 23 Nisan öncesi düzenlenen bu turnuvanın varlığı bu nedenle çok anlamlı. Turnuvada kıyasıya mücadele edecek olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!