Adilcevaz’da hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 10:08

Adilcevaz’da hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA) - BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi’nden hac vazifesini ifa etmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için uğurlama töreni düzenlendi.

Merkez Şerefiye Camiinde düzenlenen uğurlamaya, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, hacı adayları ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, hacı adaylarının kazasız ve belasız şekilde kutsal topraklara gitmesini temenni ettiklerini ifade ederek, "Hac vazifesini yerine getirecek Hacı adayı hemşerilerimizi dualarımızla kutsal topraklara yolcu ediyoruz. Yüce Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin. Hac vazifesini yerine getirecek olan hemşerilerimizden memleketimizin ve ülkemizin huzuru için kutsal topraklarda dua etmelerini istiyoruz. Orada bulunduğunuz sürede haccın vazifelerini yerine getirmeyi, sonrasında da hac vazifelerini sağlık ve sıhhat içinde tamamlayıp, ailelerine ve bu aziz vatanımıza dönmeyi nasip eylesin” dedi.

Duygusal anların yaşandığı vedalaşma töreninde Başkan Gürsoy tarafından hacı adaylarına çeşitli hediyeler verildi. Yakınlarıyla vedalaşan 26 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!