Adilcevaz'da gençlere yeni spor tesisi

Güncelleme Tarihi:

Adilcevazda gençlere yeni spor tesisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 10:40

Adilcevaz'da gençlere yeni spor tesisi

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde atıl durumda bulunan park içersindeki bina, Bitlis Valiliği ve Adilcevaz Belediyesi tarafından tadilattan geçirilerek Belediye Spor Kulübü'ne törenle tahsis edildi.

Törene Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, gençlerin spora teşvik edilmesinin önemli olduğunu belirterek, "Gençlerimize ve çocuklarımıza kazandırılan bu binanın tadilatı için belediye başkanımız bizlerin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Bizde bu kapsamda gerekli talimatları vererek atıl durumda bulunan bu binayı gençlerimize kazandırmak istedik. Gençlerimiz ve Çocuklarımız için ne kadar hizmet etsek azdır. Gençlerimizin ve çocuklarımızın ahlaklı yetişebilmeleri için ders çalışmalarının yanı sıra sportif faaliyetlere katılmaları da önemlidir" dedi.

Belediye başkanı Necati Gürsoy ise gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak istediklerine dikkat çekerek, tesis sayesinde gençlerin bir araya gelip istişare etme imkanı bulacağını ve en önemlisi birlik ve beraberliğin pekiştirileceğini söyledi.

Tesisin hizmete girmesini ardından Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bisikletler öğrencilere dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!