Adilcevaz’da 23 Nisan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 12:10

Adilcevaz’da 23 Nisan coşkusu

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)-BİTLİS'in Adilcevaz İlçesi'nde 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Törene Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Dalgıç, Cumhuriyet Savcısı Mutlu Çakmak, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Akif Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, kurum amirleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlamalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Kaymakamı Arif Karaman ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından, anaokulu öğrencileri tarafından Kaymakam Arif Karaman’a çiçek verildi. Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından, okullar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi ve folklor ekibi gösterisi yaptı. Kutlamalar resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!