Adilcevaz'da 16 öğrencinin hikayeleri kitap oldu

Güncelleme Tarihi:

Adilcevazda 16 öğrencinin hikayeleri kitap oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 16:42

Adilcevaz'da 16 öğrencinin hikayeleri kitap oldu

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ,(Bitlis)-(DHA)-BİTLİS'in Adilcevas ilçesinde Şehit Mehmet Ali Erçetin İlkokulunda eğitim gören öğrencilerin  yazdığı hiyayeler kitapta toplandı.16 öğrencinin hiyayesinin bulunduğu 'Minik Yüreklerden Değerli Hikayeler" isimli kitap, 5 liradan satışa sunuldu.
Adilcevaz ilçesindeki  Şehit Mehmet Ali Erçetin İlkokulunda eğitim gören öğrencilerin  yazdığı hikayeler kitapta toplandı.16 öğrencinin hikayesinin bulunduğu  'Minik Yüreklerden Değerli Hikayeler" isimli kitap için imza günü düzenlendi. Adilvaz Kaymakamı Arif Karaman, öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı imza gününde, kitaplar 5 liradan satışa sunuldu.
Kaymakam Karaman, öğrencilerin yaptığı çalışmanın taktire şayan olduğunu belirterek,"Öğrencilerimizin küçük yaşlarda yapmış oldukları bu çalışma onlar için büyük bir şanstır. Önceden okuyup, hayallerini ve yaşadıklarını yazarak hikaye kitabı ortaya çıkaran öğrencilerimizin, aynı zamanda böyle bir kalabalık içerisinde yaptıkları çalışmaları güzel bir şekilde anlatmaları kolay bir iş değil. Bu konuda kendilerini tebrik ediyorum. Çok güzel bir iş ortaya çıkarmışlar. Bu yaşta kitap yazmaları kendilerine olan özgüveni arttıracaktır. İnşallah bu öğrencilerimizi ileriki yaşlarda kendi kitaplarının yazarları olarak görürüz." dedi.

Okul Müdürü Serhat Boz ise, kitapta öğrencilerin hiyatelerinin yer aldığını ifade ederek," Öğrencilerimiz ödevlerini yaparak öğretmenlerine teslim etti. Yazılan hikayeler içerisinden en güzel olan 16 öğrencimizin hikayesini seçerek kitap oluşturmaya karar verdik ve bu sayede ‘Minik Yüreklerden Değerli Hikayeler’ isimli kitap ortaya çıktı. Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında yürütülen çalışmalarla amacımız toplumsal ve kültürel değerlerimizi öğrencilerimize aktarırken değerlerin davranışa dönüşmesi ve çocuklarımızın karakterli bireyler olarak toplumda yer almalarını sağlamaktır." diye konuştu.
FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!