Adilcevaz TOKİ’de yol çalışması başladı

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz TOKİ’de yol çalışması başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 10:51

Adilcevaz TOKİ’de yol çalışması başladı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ,(Bitlis)-(DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi’ndeki 400 konutun bulunduğu TOKİ konutlarının yol yapım çalışmaları başladı.

Belediye ekipleri, ilçenin tüm yollarını en rahat ve modern bir hale getirmek için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, TOKİ sitesinin iç kısımlarında bozuk olan parke taşlarının tamamen sökülerek yeniden yapılması için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Gürsoy, ilçede başlatılan çalışmalara hız verdiklerini ifade ederek, “Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçemizin farklı yerlerinde yol yapım çalışmalarına başladık. Bu kapsamda ilçemizde 400 konutun bulunduğu TOKİ konut alanında yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da çalışmalarımıza başladık. Burada yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, TOKİ sitesinin iç kısımlarına girerek burada bulunan yaklaşık 8 bin metrekarelik yolu yeniden elden geçirip buralara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. 2015 yılında yapımına başladığımız TOKİ yol güzergahının ardından TOKİ sitesinin iç kısımlarındaki bozuk olan yollarında yeniden yapılmasıyla birlikte vatandaşlarımıza çevresi ve yolları daha güzel yaşanılabilir alan kazandıracağız” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!