Adilcevaz MYO akademik kurulu toplandı

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz MYO akademik kurulu toplandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 15:30

Adilcevaz MYO akademik kurulu toplandı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA) - BİTLİS Eren Üniversitesi (BEÜ) Adilcevaz Meslek Yüksekokulu (MYO) Akademik BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım başkanlığında toplandı.

Yardım, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, ilçelerin en güzide kurumlarından birinin de ilçenin adını taşıyan yüksekokullar olduğunu belirterek, "Yüksekokulumuzun bu noktaya gelmesinde okul yönetiminin yanı sıra yerel yönetimlerin de destekleri var. Kendimizi de akademik ve idari olarak yetiştirip bu bölgeye hizmet etmemiz gerekir" dedi.

Adilcevaz MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Murat Çelik de meslek yüksekokulu hakkında bilgi verdi. Yüzüncü Yıl Üniversitesine bağlı olarak 1993'te kurulan okulun 2007 yılında BEÜ'ye bağlandığını belirten Çelik, "Okulumuzda bilgisayar, elektronik haberleşme teknolojisi, büro yönetimi ve yöneticiliği asistanlığı, işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları, pazarlama, turizm otel işletme, turizm seyahat hizmetleri, özel güvenlik ve koruma programları mevcuttur" diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Yardım, toplantının ardından yemekhanede öğrencilerle bir araya geldi. Yardım, burada öğrencilere yemek dağıttı. Yardım, daha sonra yüksekokul yerleşkesinde incelemelerde de bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!