Adilcevaz merkez şerefiye camisinde çevre düzenlemesi

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz merkez şerefiye camisinde çevre düzenlemesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:47

Adilcevaz merkez şerefiye camisinde çevre düzenlemesi

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ, (Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz Belediyesi tarafından Merkez Şerefiye Camisinde çevre düzenlemesi, bakım ve onarım çalışmaları başladı. 

Vatandaşların ortak kullanım alanlarından ibadethanelerin bakım, onarım ve çevre düzenlemesini yapan Adilcevaz Belediyesi, daha güzel bir ortam oluşturmak için yoğun bir çalışma başlattı. Ekipler, son olarak Merkez Şerefiye Camisinde bulunan bayan tuvaletlerinin onarım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme çalışması başlattı. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplere bu hizmetlerde titiz davranmaları konusunda uyardı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy yaptığı açıklamada; "Bu yapıların korunması, bakım ve onarımlarının yapılmasında vatandaşların da duyarlı olması gerekmektedir. Belediye olarak altyapı, üst yapı, park, yol, su ve kanalizasyon gibi asli görevlerini layıkıyla yerine getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra cami ve okul gibi ortak kullanım alanlarının da çevre düzenlemelerini yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Cami çevresinde yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlar Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy’a teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!