Adilcevaz’da okul aile birliği kütüphane kurdu

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da okul aile birliği kütüphane kurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 09:34

Adilcevaz’da okul aile birliği kütüphane kurdu

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)-BİTLİS'in Adilcevaz Atatürk İlkokulu okul aile birliği tarafından başlatılan kitap kampanyası sonucunda gönderilen kitaplarla öğrenciler için kütüphane kuruldu.

Okul Aile Birliği Başkanı Nasır Deniz’in öncülüğünde başlatılan kitap kampanyası sonucunda öğrenciler kütüphanelerine kavuştu. İlçede bulunan Atatürk İlkokulu’nda eğitim öğretim gören 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri için okul aile birliği tarafından öğrencilerin eğitim öğretimine katkıda bulunmak amacıyla kitap kampanyası başlatıldı. Başlatılan kampanya sonucunda İzmir’de bulunan Bitlis ili ve ilçeleri yardımlaşma derneği (BİSYAD), İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Fikir Kulüpleri Federasyonu isimli kurumların yanı sıra Mersin’den Seyhan Çelik isimli vatandaş okula kütüphane kurulması için kitap yardımında bulundu.

Okul Müdürü Yavuz Beşkardeş, başlatılan kitap kampanyası sonucunda okulda öğrenciler için kütüphane kurulduğunu belirterek, "Okulumuza 2015-2016 eğitim-öğretim yılında kütüphane kurulması kapsamında okul aile birliğinin başlatmış olduğu yardım kampanyası sonucunda okulumuza gönderilen kitap ve kırtasiye malzemelerinden kütüphanemizi kurarak öğrencilerimize güzel bir ders çalışma ortamı hazırlamış olduk. Öğrencilerimiz kütüphane sayesinde aradıkları bilgi ve kaynağa kolaylıkla ulaşabileceklerdir. Okulumuza kütüphane kurulmasında emeği geçen okul aile birliği başkanı Nasır Deniz başta olmak üzere öğretmen arkadaşlarımıza ve okulumuza kitap gönderen kişi ve kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!