Adı Efsane dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 22:27

Adı Efsane dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Adı Efsane'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Melis, babasından Hakan konusunda geri adım atmasını istiyordu. Tarık’ın ise kızının baskısına boyun eğmeye hiç niyeti yoktu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Adı Efsane yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin son bölümünde Tarık koçluktan kovuldu. Okulun bahar balosunda attığı kafa, Tarık'ın koçluktan kovulmasına sebep oldu. Öte yandan Tarık, Melis’in inadını kırmak için başka yollar denedi. Melis'in velayetini alabilmek adına elinden gelen her şeyi yapıyordu. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Adı Efsane yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Melis, babasından Hakan konusunda geri adım atmasını istemektedir. Tarık’ın ise kızının baskısına boyun eğmeye hiç niyeti yoktur, Melis’in inadını kırmak için başka yollar dener. Hakan, Kıvanç’ın tehdidi üzerine, hayati bir yol ayrımına gelir; ya Fiko’ya gerçeği söyleyecek, ya da yarı final maçını satacaktır. Tarık, inadı ve hırsı yüzünden uğruna savaştığı her şeyi kaybedecek mi? Melis, mahkemede ne diyecek? Hakan, Fiko’yu mu yoksa takımın şampiyonluk hayalini mi seçecek?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kıvanç tarafından bir seçim yapmaya zorlanan Hakan kontrolünü kaybeder. Kıvanç’a zarar veren Hakan, nezarete girer. Yarı final maçı yaklaşmaktadır; Tarık, bir yandan takımını maça hazırlamak, diğer yandan da Hakan’ı içine düştüğü durumdan kurtarmak zorundadır. Melis, Hakan’la aralarına giren her kimse öğrenmeye kararlıdır…

Takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan Hakan’ı, arkadaşları yalnız bırakacak mı? Hakan, yaptığı seçimin bedelini nasıl ödeyecek? Melis, Hakan’la ikisini ayıranın babası olduğunu öğrenecek mi?

BAKMADAN GEÇME!