Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanında şok hamle

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanında şok hamle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 13:15

Adı Efsane dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden önce iki fragman birden ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde, Hakan ve Melis yarım bıraktıkları aşka devam edecekler mi? Melis, Hakan'ın bu tavrının altında yatan sebebi öğrenecek mi? Hakan, artık Melis ile beraber olmadığını net şekilde dile getirir. Peki Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde başka neler yaşanacak?

Haberin Devamı

 Fakat Melis onu anlamak istemez. Onu o kadar çok severki yapmış olduklarına rağmen onu ziyaret eder ve duygularını açıkça dile getirir. Hatta Hakan'ın gözlerinde sevgi ışığının sönmediğini bile görür.

Hakan ve Melis ilişkisi yarım kalan aşklarına devam etmek için yeniden alevlenecek mi? Melis, Hakan'ın bu tavrının sebebini öğrenebilecek mi?

Adı Efsane merakla beklenen yeni bölümüyle 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Adı Efsane'nin 15. yeni bölümünde; Melis'in sert sözlerinden sonra Bahar, Tarık ile yollarını ayırma kararı alıyor!
Yeni bölümde, Tarık, Bahar'a olan saygı ve sevgisinden dolayı ayrılma kararını mecburen kabulleniyor. Melis, ölen annesinin yerine geçeceğini düşündüğü Bahar'ın babası ile birlikte olmasına kesinlikle karşıdır. Babasına bu durumu her defasında hatırlatmaktan yorulmaz. Tarık ise, arada kalmanın sıkıntısını yaşar. Bir tarafta kızı, diğer tarafta sevdiği kadın.

Haberin Devamı

Melis, Seçil'e öfkesinden dolayı evden ayrılmış ve tayfanın toplandığı depoya yerleşmiştir. Tarık ve Seçil yana yakıla onu aramaktadır. Orada olduğunu bir tek Hakan biliyordur. Bu olayı Tarık'tan gizlemesi ve Melis ile sert bir şekilde kavga ettikleri anda yakalanması ise, Tarık'ın, Hakan'a olan güveni konusunda büyük yara açmıştır. Tarık kesin bir dille Melis'ten uzak durması için uyarır. Hakan, bu olaydan sonra takımda da kalamayacağını düşünür ve hem Melis'ten, hem de kaptanlığını yaptığı takımdan ayrılması gerektiğini düşünür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!