Adı Efsane dizisinin başlangıç tarihi belli oldu! İşte o tarih

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane dizisinin başlangıç tarihi belli oldu İşte o tarih
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 12:36

Kanal D'nin yeni dizisi Adı Efsane ile ilgili beklenen haber geldi. D Productions imzası taşıyan ve 2017’nin efsane projesi olmaya aday olan dizinin başlangıç tarihi belli oldu. Erdal Beşikçioğlu'nun kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy'u canlandıracağı Adı Efsane dizisinin 1. bölüm tarihi ve daha fazlası detayda!

Haberin Devamı

Kanal D ekranında çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı yeni dizi “Adı Efsane”nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.Ünlü Basketbolcu Kerem Tunçeri, Erdal Beşikçioğlu ile Kamera Karşısına GeçtiMerakla beklenen dizinin ilk fragmanı ise önceki gün yayınladı. Fragmanda ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’na, A Milli Erkek Takım Menajeri ve ünlü Türk basketbolcu Kerem Tunçeri eşlik etti. Peki, Adı Efsane ne zaman başlayacak?

Tanıtım fragmanlarıyla büyük bir merak uyandıran Adı Efsane 28 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de başlıyor.

“Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı ile efsane olacak “Adı Efsane”nin genel hikâye ve künyesi ise şöyle;
Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Haberin Devamı

Dizinin başrolü ise "her rolün oyuncusu” Erdal Beşikçioğlu. Beşikçioğlu’nun yol arkadaşları ise genç neslin başarılı temsilcilerinden Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer. Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane’nin senaryosu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’a ait.

Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi anlatacak olan Adı Efsane 28 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00 Kanal D’de.

BAKMADAN GEÇME!