Adı Efsane 5. bölüm fragmanında Bahar iyice köşeye sıkışıyor

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 5. bölüm fragmanında Bahar iyice köşeye sıkışıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 18:28

Adı Efsane yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla izleyenlere nefes kesen dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren gerek konusu gerek oyunculuğuyla dikkat çeken dizisi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Seçil'in söylediklerinden etkilenen Bahar, Tarık'ı Milli Eğitim'e şikayet ediyor. İşte, Adı Efsane 5. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Adı Efsane yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Soluksuz takip edilen dizi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hareketli anlar yer alacak. Yeni bölümde olayı incelemek için müfettişin okula gelmesiyle iyice köşeye sıkışan Bahar, büyük bir hata yaptığını anlıyor. İşte, Adı Efsane 5. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Seçil'in söylediklerinden etkilenen Bahar, Tarık'ı Milli Eğitim'e şikayet ediyor! Olayı incelemek için müfettişin okula gelmesiyle iyice köşeye sıkışan Bahar, büyük bir hata yaptığını anlıyor! Ve Tarık'ı kızlarından ayıracağı için üzülen Bahar, vicdan azabı çekiyor! Kızlarına 100 metreden fazla yaklaşamayan Tarık, Zeynep'i görmeye gidiyor.  Babası Tarık'ın kendisine yaklaşamamasına üzülen Zeynep, 100 metreyi merak ediyor ve ölçmeye çalışıyor. Hakan ve Melis arasında geçen yüzleşme nasıl sonuçlanacak? Hakan'ın söylediklerinden sonra Melis, babası Tarık'ı affedecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tarık, Melis ve Zeynep’e, baba-kız gecesine neden gelemediğini açıklamaya çalışırken yine her şeyi berbat eder. Seçil, bu defa Tarık’ı affetmez ve velayet davası öncesi işler iyice karışır. Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Melis'le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi?

DİZİNİN KONUSU

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!