Adı burada yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Adı burada yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 11:21

Bursa'da bulunan TOFAŞ Fabrikası'nda yapımı tamamlanan spor salonu perşembe günü törenle hizmete girecek. Merhum Mustafa Vehbi Koç adı verilen salonun açılış törenine Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu ve Tofaş Spor Kulübü Başkanı Okan Baş da katılacak.

 
TOFAŞ'ta Sosyal Tesislerin hemen yakınında inşa edilen Spor Salonu Kompleksi tamamlandı. Bünyesinde 3 ayrı idman salonu, rehabilitasyon merkezi, malzemeleri Amerika'dan özel olarak getirilen fitness salonu ile idare ve teknik odaların bulunduğu kompleksin açılışı 9 Haziran Perşembe günü törenle gerçekleşecek. Geçen 21 Ocak günü İstanbul'da yaşamını Mustafa Vehbi Koç adı verilen spor kompleksinin açılışına, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Tofaş'ın CEO'su Cengiz Eroldu , Tofaş Spor Okan Baş ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. 

Yaklaşık 6 bin kişinin çalışıp yılda 250 bin aracın üretildiği TOFAŞ'ın basketbol takımı bu sezon, Türkiye Basketbol Liginde ve Federasyon Kupasında şampiyon olarak, bir yıllık aradan sonra yeniden Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne döndü.
Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!