Survivor Adem Kılıçcı kimdir? Adem Kılıçcı ne işle uğraşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Adem Kılıçcı kimdir Adem Kılıçcı ne işle uğraşıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 20:39

Survivor Adem Kılıçcı karakteri, duruşu ve yarışmalardaki hırsıyla birlikte sükuneti ile birçok izleyicinin dikkatini çekiyor. Survivor Adem Kılıçcı yarışma içerisinde halk tarafından en çok destek gören isimler arasında yer alıyor. Peki, hırslı bir kişilik olan Survivor Adem Kılıçcı kimdir, ne iş yapmaktadır? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Adem Kılıççı, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor'da Adem Kılıççı ada hayatında yaşadıkları ve yarışmalarda gösterdiği performansla ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Milli boksör olan Adem Kılıççı kimdir? Kaç yaşındadır?

Adem Kılıççı kimdir?

Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır.

Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.

Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında ise şanssız bir yenilgi alarak ilk turda elenmiştir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

Adem Kılıççı, Survivor'da çıktığı 57 oyunda 29 galibiyet ve 28 mağlubiyet alarak 12. sırada yer alıyor. Adem şuana kadar 53 puan topladı

BAKMADAN GEÇME!