Adem Kılıççı kimdir? Survivor Adem kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Adem Kılıççı kimdir Survivor Adem kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 22:59

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Adem Kılıççı, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Adem Kılıççı'nın ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda sergilediği performans merak ediliyordu. Adem Kılıççı yarışmalarda gösterdiği üst düzey performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Adem Kılıççı kimdir? Survivor Adem kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı Ünlüler takımı için mücadele ediyor. Survivor'da son dönemde Sabriye ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Adem Kılıççı yakın arkadaşım dediği Sabriye ile ipleri koparmıştı. Fakat fazla ayrı kalamayan ikili bir süre sonra tekrardan barıştı. Yarışmaya geldiği günden bu yana üst düzey bir performans sergileyen Adem Kılıççı kaç yaşında nereli?

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

Haberin Devamı

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

BAKMADAN GEÇME!