Adem Kılıççı kimdir? Birincilik adayı Adem Kılıççı aslen nereli?

Güncelleme Tarihi:

Adem Kılıççı kimdir Birincilik adayı Adem Kılıççı aslen nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 17:37

Adem Kılıççı, Survivor 2017’nin finalistlerinden biri oldu. Ünlüler yarışmacısı Adem Kılıççı, Ogeday Girişken ile birlikte final koltuğunda oturuyor. Aylardır zorlu bir mücadele veren yarışmacının birinci olup olmayacağı bu akşam belli olacak. Peki, birincilik adayı Adem Kılıççı kimdir, aslen nereli?

Haberin Devamı

Adem Kılıçç, yarı finalde rakiplerini eleyerek finale kalmayı başardı. Survivor'da final koltuğuna oturan iki isimden biri olan Adem Kılıççı, yarışmanın başından bu yana takım arkadaşı Sabriye ile yaşadığı diyaloglarla gündeme gelmiş, ikilinin arasındaki bazı sözler aşk iddialarına neden olmuştu. Survivor 2017 performans sıralamasını 361 puanla kapatan, 359 oyunun 178 tanesinden galibiyet 181 tanesinden ise mağlubiyet alan Adem Kılıççı’nın şampiyon olup olamayacağı bugün Kıbrıs finalinde belli olacak. Peki, Survivor birincilik adayı Adem Kılıççı kimdir?

1986 Ağrı doğumlu olan Adem Kılıççı Fenerbahçe boks şubesi üyesi olarak profesyonel kariyerine devam ediyor. 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya alan sporcu, 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda ise bronz madalya almıştı.2008 yılında ise Yaz Olimpiyatları’nda beklediği başarıyı gösteremeyen Kılıççı, 2012 yılında düzenlenen Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etti.

BAKMADAN GEÇME!