Adele servetine servet katıyor

Güncelleme Tarihi:

Adele servetine servet katıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 13:25

28 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Adele, müzik tarihinin en yüksek meblağlı anlaşmasını yapmaya hazırlanıyor. Son dönemin en başarılı şarkıcısı olarak görülen Adele'e Sony Music'in teklif ettiği rakam 90 milyon sterlin (yaklaşık 392 milyon TL).

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü müzisyen Adele, Sony Music ile müzik tarihinin en yüksek rakamlı anlaşmasını yapmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar albümleri, bağımsız olan XL Recordings'ten piyasaya sürülen Adele'in gelecekteki şarkılarının yayın haklarını devredeceği Sony ile olan kontratının değeri 90 milyon sterlin (yaklaşık 392 milyon TL). 

 

Adele servetine servet katıyor

 

19 yaşındayken ilk albümü için imza attığı XL Recordings'le olan anlaşması bitmek üzere olan Adele için müzik eleştirmenleri, 'daha major bir şirkete transfer olmasının tam zamanı' yorumunu yapıyor. Adele geçtiğimiz günlerde,  ‘Send My Love (to Your New Lover)’ şarkısının klibini ilk kez yayınladığı 2016 Billboard Müzik Ödülleri gecesinden de En İyi Sanatçı kategorisinden ödülle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

ONDAN DEĞERLİSİ YOK

 

ADELE- SEND MY LOVE (TO YOUR NEW LOVER)



Adele'in kontratından önceki en yüksek rakam, ünlü İngiliz müzisyen Robbie Williams'a aitti. Robbie Williams 2002 yılında, plak şirketi EMI'dan Sony Music'e transfer olması için 80 milyon sterlinlik (yaklaşık 348 milyon TL) bir anlaşma imzalamıştı.

 

Adele servetine servet katıyor

 

Son dönemin en değerli şarkıcısı olarak görülen Adele, bugüne kadarki albüm satışları ve konserleri sayesinde kazandığı 85 milyon euro'luk (yaklaşık 282 milyon TL) servetiyle İngiltere'nin en zengin kadın müzisyeni olmuştu. 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!