Aday öğretmenlere; 'Kariyer' konferansı

Güncelleme Tarihi:

Aday öğretmenlere; Kariyer konferansı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 15:41

Aday öğretmenlere; 'Kariyer' konferansı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP’in İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 93 aday öğretmen kurum dışı faaliyetler kapsamında; 'Mesleki Gelişim ve Kariyer' konulu konferans düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne aday öğretmen yetiştirme programı kapsamında atanan 93 sözleşmeli aday öğretmenle İslahiye Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'Mesleki Gelişim ve Kariyer' konulu konferansa GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Deveci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, Şube Müdürleri Yüksel Beroje, İbrahim Yağcı, Okul Müdürü Ahmet Kurt ve aday öğretmenler katıldı.

İslahiye Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesindeki konferansta konuşan Gaziantep Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Çekiç, ''Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu unutmayın, öğrencilerinize karşı doğal ve samimi yaklaşarak sizleri sevmelerin sağlayın. Unutmayınız ki omuzunuzdaki en büyük sorumluluk geleceğin insanını siz yetiştirecek olmanızdır. Bu sorumluluk duygusu içerisinde hareket ederek hem kendinizi hem de öğrencileri yetiştiriniz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!