Aday öğretmenlerden Besni Kaymakamına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Aday öğretmenlerden Besni Kaymakamına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 11:40

Aday öğretmenlerden Besni Kaymakamına ziyaret

Haberin Devamı

Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN’ın Besni ilçesine atanan aday öğretmenler, İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Ekim ayı itibariyle Besni’ye atanan 69 aday öğretmen, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette öğretmenlik mesleğinin önemine değinen İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, bir ülkenin kalkınmasının halkın kültür seviyesiyle orantılı olduğunu belirterek bunda da lokomotif gücün öğretmenler olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin çok önemli bir mesleği icra ettiğini ifade eden Kaymakam Gencer, “Kutsallığı tartışılmaz olan öğretmenlik mesleği, mesleğini seven, mesleğini önemseyen öğretmenlerin ellerinde yükselecektir. Sizlerden çocuklarımızı en iyi şekilde, millî ve yerli bir nesil olarak yetiştirmenizi istiyoruz. Öz değerlerine sahip, vatanını, milletini seven, tarihini, geçmişini iyi bilen ve kendilerinin bu ülkenin geleceği olduğu bilincine sahip, bu ülkeye hizmet edecek ve bu ülkenin evladı olmaktan gurur duyan nesiller yetiştirmek, sizlerin dünyevi olduğu kadar uhrevi görevinizdir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!