Adana'yı derbi heyecanı sardı

Güncelleme Tarihi:

Adanayı derbi heyecanı sardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2013 16:42

PTT 1'inci Lig'de sonucu merakla beklenen Adanaspor ile Adana Demirspor maçı yarın saat 19.00'da 5 Ocak Stadı'nda oynanacak.

Haberin Devamı

Derbiyle ile ilgili Adanaspor Teknik direktör'ü Levent Eriş görüş bildirmedi. Kulüp başkanı Bayram Akgül ise, "Adana Demirspor da Adana'nın takımı. Bu maçta dostluk kardeşlik kazansın. 17 rakibimiz var, bir tanesi de Adana Demirspor. İnşallah sezon sonunda kol kola Süper Lig'e çıkarız" dedi. Adana Demirspor kulüp başkanı Önder Serin maçın sonucundan öte derbinin güzelliğine değinerek "İki gündür sağladığımız bütünlüğü herkes sağlarsa iki Adana takımı el ele Süper Lig'e çıkar. Adana marka şehir olmak istiyorsa, bu lige çıkmalı. Derbi tatlı bir rekabettir" dedi.

Adana Demirspor teknik direktörü Mustafa Uğur şunları söyledi :"Güzel bir müsabaka olacağına inanıyorum. İki takımda futbolu oynamaya çalışan ve kazanma prensiplerine uygun mücadele sergiliyor. Eksiklerimiz var. Ancak kazanmak istiyoruz. Derbiler her zaman zor bir mücadeleye sahne olur. Bizim açımızdan da zor bir mücadele olacak. Bunun bilincinin içerisindeyiz. Mutlak kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım insanların taktir ettiği bir derbi yaşanır. İlk hedefimiz olan ilk 6'da kalma ve yerimizi sağlama adına kazanmamız gerekiyor. Bunu yapacak güce sahibiz"

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR'A 2 BİN BİLET
Adanaspor'un ev sahipliğini yapacağı karşılaşmada Adana Demirspor için 2 bin bilet ayrıldı. Biletler yarın saat 9.00'dan itibaren 5 Ocak Stadı gişelerinden 5 liradan satılacak. Adanaspor taraftarı ise saat 13.00'den itibaren bilet alabilecek. 2 Adana takımının aralarında oynadığı toplam 29 karşılaşmada turuncu beyazlı ekip 10, Adana Demirspor da 9 kez kazanırken 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL KADROLAR
STAT:
5 Ocak
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, İlyas Emektar
ADANASPOR: Yavuz- İzzet, Tuna, Özgür, Rahman, Barış, Sedat, Kibong, Fevzi, Ümit, Mbilla
CEZALI: Cem, Koray
SAKAT: Talha, Merthan
ADANA DEMİRSPOR: Şener- Özgür, Ufukhan, Burak, Keremcan, Hüseyin, Roger, Erman, Nurullah, Erçağ, Luiz
CEZALI: Junior, Taha
SAKAT: Yusuf Kurtuluş
BİLET FİYATLARI: Güney ve Kuzey kale arkası 5, Maraton 10, Kapalı alt ve üst 20 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!