Adanaspor'un yeni transferi Bruno Silva: Takımıma yararlı olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Adanasporun yeni transferi Bruno Silva: Takımıma yararlı olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 21:36

Adanaspor'un yeni transferi Bruno Silva: Takımıma yararlı olmak istiyorum

Haberin Devamı

Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor'un Birleşmiş Arap Emirlikleri'nin Al-Wasl takımından transfer ettiği 29 yaşındaki forvet Edgar Bruno da Silva, iyi bir şekilde çalışmalara katılıp, takıma yararlı olmak istediğini söyledi.
Cuma günü 21.45'te sahasında Bursaspor'u konuk edecek olan Adanaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdürürken, takımın yeni transferi Bruno Silva da antrenmana katıldı. Çalışmalarda yer alan golcü oyuncu, Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Açıkcası Süper Ligi çok fazla izleme şansı bulamadım. Büyük takımların maçlarını izleme fırsatım oldu. Porto'da oynarken izlemiştim. Lige iyi başlarsak, devamının da geleceğini düşünüyorum, iyi çalışıp takımıma yararlı olmak istiyorum. Takımımız için en iyisini yapacağız. Hocamın söylediklerini yapmaya çalışacağım. Takıma attığım gollerle ve yapacağım vuruşlarla katkı yapacağım" dedi.
'AÇIĞIMI ÇOK ÇALIŞIP KAPATACAĞIM'
Turuncu beyazlı takıma yeni katıldığını ve Dubai'de uzun bir tatil yaptığını anlatan golcü oyuncu, şunları söyledi:
"Yeni takım arkadaşlarım burada fiziki çalışma gerçekleştiriyor. Ben fizik olarak bu kadar hazır olduğumu söyleyemem. Ancak bu açığımı hocamla birlikte kapatmaya çalışacağım. Burada kaç dakika oynarım, bununla ilgili herhangi bir dakika ve süre belirtmem doğru olmaz. Bize verilen görevi, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarımız emin olsun, burada özverili çalışma eksik olmayacak. Futbolda her zaman, herşey iyi ya da kötü gitmiyor. Bizi kötü günde de desteklesinler. Beraber başarıya ulaşıp, hedefleri gerçekleştirebiliriz. Benim için birinci öncelik, maç kazanabilmek, gol rakamı vermek yanlış olur. Her ne kadar maç kazanıp takıma katkı koyarsam o kadar mutlu olurum."
Öte yandan Adanaspor antrenmanını ziyaret eden Adana Valisi Mahmut Demirtaş, turuncu beyazlı oyunculara baklava ikram edip, yeni sezonda başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!