Adanaspor'da, Alima Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

Adanasporda, Alima Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 17:14

- Takım kaptanı Merthan: "Liderlik rehavet oluşturmuyor çünkü biz her maça aynı disiplin içinde hazırlanıyoruz"

Haberin Devamı

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulübün açıklamasına göre, turuncu-beyazlılar teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri'nde taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Akdeniz ekibi, yarın yapacağı antrenmanla kentteki hazırlıklarını tamamlayarak cuma günü kara yoluyla Malatya'ya gidecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen takım kaptanı Merthan Açıl, ligde önemli bir çıkış yakaladıklarını, bunun da takım içindeki arkadaşlığın sonucu olduğunu belirtti.

Yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini ifade eden Merthan, şunları kaydetti:

"Takım olarak maçlarımıza hafta hafta bakan bir ekibiz. Yine öyle yapacağız ve önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Liderlik rehavet oluşturmuyor çünkü biz her maça aynı disiplin içinde hazırlanıyoruz. Takım içindeki arkadaşlık ve uyumun bu çıkışta büyük payı olduğunu düşünüyorum. Önümüzde Alima Yeni Malatyaspor müsabakası var. Ligde hiçbir maçın favorisi olmadığı gibi bu maçın da favorisi yok. Biz kendi oyunumuzu oynayıp camiamızı sevindirme adına sahaya çıkacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!