Adanaspor tempoyu arttırdı

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor tempoyu arttırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 13:45

Adanaspor tempoyu arttırdı

Haberin Devamı

ADANA (DHA) SÜPER Lig'in 7. haftasında Kardemir Karabükspor’u sahasında ağırlayacak olan Adanaspor, milli maç arasını iyi değerlendirmeyi hedefliyor.
Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Krunoslav Jurcic nezaretinde çalışan turuncu beyazlı ekipte futbolcuların hırslı ve istekli tavırları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Çalışma sonrasında ayak tenisini kazanan takımın sevinci neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Günün ikinci antrenmanı ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 4 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde şut çalışması yapan Adanaspor, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı kültür fizik hareketleriyle noktaladı.
RONEİ, "ADANASPOR’DA BAŞARI YAKALAMAK İSTİYORUM"

Adanaspor’un sezon başı kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Ronei, Türkiye’ye uyum sağladığını belirterek Adanaspor’da başarı yakalamak istediğini belirtti. Ronei, ‘’Öncelikle takım olarak iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İyi oyun oynamaya başladık. Tabi ki bu durum uyumla olacak bir şey. Yabancı futbolcular olarak adaptasyon sürecini kısa sürede atlattık. Takım arkadaşlarımız bu konuda bize yardımcı oldular. Gerçekten güzel bir arkadaşlık bağımız var. Türkiye’ye uyum sağladığımızı düşünüyorum. Önümüzde Kardemir Karabükspor müsabakası var. Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip sahamızda oynayacağımız bu müsabakadan galip ayrılıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bu forma altında başarı yakalamak istiyorum’’ dedi.

DHA(AP) 6.10.2016 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!