Adanaspor – Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor – Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 13:42

Geçtiğimiz hafta maçları bulunmayan PTT 1. Lig’de bu hafta yine zorlu maçlar olacak. Giresunspor’u evinde ağırlayacak olan Adanaspor’un müsabaka için hazırlıkları tamamlanırken,  her iki takım da sahaya galibiyet için çıkacak. Peki, Adanaspor – Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Ligdeki son maçında Göztepespor ile karşı karşıya gelen Adanaspor maçtan beraberlikle ayrılmıştı. Ligde 5. sırada bulunan Adanaspor, Giresunspor ile gerçekleşecek olan müsabakadan galip ayrılarak ligde yükselmeyi hedefliyor. Ligdeki son maçında Elazığspor ile mücadele eden Giresunspor ise maçta 2 gol bulmasına rağmen maç sonunda beraberlik skoru almıştı.

ADANASPOR – GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adanaspor – Giresunspor karşılaşması 5 Şubat Cuma günü saat 19:00’da Fatih Terim Stadı’nda gerçekleşecek. Merakla beklenen karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

ADANASPOR GİRESUNSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bugün sahasında Giresunspor’u ağırlayacak olan Adanaspor, karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Bugün yapılan antrenmanla maçın son hazırlığını da tamamlayan Turuncu Beyazlılar teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde idmana başladı.

Haberin Devamı

Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Adanaspor futbolcuları, daha sonra 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. 1 saat süren idman şut çalışmasıyla sonlandırıldı. Antrenmanın sonrasında kampa giren Adanaspor ekibi maç saatini beklemeye başladı.

Saat 19:00’da gerçekleşecek olan müsabakada Magaye Gueye sarı kart cezası, Yiğitcan Gölboyu ve Renan da sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken, Mehmet Sak, Fahri Akyol, Samican Keskin ve Renan da 3 sarı kartla ceza sınırında.

ENGİN İPEKOĞLU MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA YAPTI

Antrenmanın ardından bu akşam gerçekleşecek olan akrşılaşmayla alakalı açıklama yapan Adanaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Giresunspor karşısında sahada oyunlarını oynayacaklarını söyleyerek, sahadan mutlu ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Giresunspor’un takım savunmasını iyi yapan bir ekip olduğuna dikkat çeken Engin İpekoğlu, rakiplerinin önemli oyunculara sahip olduklarını da söyledi. Her zamanki ciddiyetle maça hazırlandıklarını belirten Engin İpekoğlu, hedefe gitmek için iç sahada kayıp verilmemesi gerektiğini altını çizdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!