Adanaspor-Beşiktaş soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor-Beşiktaş soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 22:03

Adanaspor-Beşiktaş soyunma odaları

Haberin Devamı

Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA)- BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Adana'da uzun süre sonra maç yapmak için geldiklerinde heyecan gördüklerini belirtti.
Şenol Güneş "Adana büyük bir şehir. İki önemli takımı var. Biri alt ligde mücadele veriyor. Adanaspor yeni kurulan bir takım. Teknik kapasitesi yüksek, pas yapmaya çalışan iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Biz oyun anlayışı olarak ve kağıt üzerinde favori olduğumuz maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Rakibin bugün ve geçtiğimiz haftalara baktığımızda tek golle yenildiğini görüyoruz. 2-0'dan sonra daha farklı olması gerekirdi. İlk yarıda kontrollü pozisyon bulan, pozisyon vermeyen bir takım görünümündeydik.
İkinci yarıda oyunu biz kontrol ettik. Verdiğimiz pozisyonlardan biri penaltı oldu ve golü yedik. Hücum anlayışı, zenginliği, rakibe az poz verme iyiydi. Oynucularımın kazanmayı hak ettiklerini düşünüyorum. Çok iyi işler yaptık, teşekkür ediyorum. Ama oyunun belli bölümlerinden sonra rakibe top vererek oyuna ortak etmek, eksik olan tarafımızdı. Onu düzeltmek durumundayız. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım olarak, şampiyon bir takım olarak daha az hata yapmalıyız. Onun dışında gayet iyiydik. Net pozisyonlarımız vardı. Seyir zevki bakımından iyiyiz, ama daha fazlasını yapmak istiyoruz. Oyuncularım maç içerisinde benimle diyaloğa girmediler. Top kayıplarını yapmamalarını, rakibin daha fazla üzerine gitmemelerini hafta içerisinde önemli bir maçımız olduğunu söyledim. Ama kendi insiyatifleriyle gitmek isteyince rakibe top kaptırınca pozisyonlar vermek durumunda kaldık."
Fenerbahçe-Galatasaray maçıyla ilgili sorulan bir soruya ise, "Derbi bizi ilgilendirmiyor. Bugün burada iyi oynamak, kazanmak istiyorduk. Kendimizi geliştirmeliyiz, daha iyi olmalıyız. Şu anda maç fazlasıyla lideriz önemli olan şampiyon olmak" diye yanıt verdi.
JURCİC: BEŞİKTAŞ SKORU TUTMAYI BAŞARDI
Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic ise, şunları söyledi:
"Maçı 2 bölüme ayrırabilirz. İlk yarıda 2 basit gol yedik. Doğal olarak bu takımda şok etkisi yaratıyor. Devre arasında oynucularımıza ısrar ettim, kompaktif olalım, dağılmayalım diye. İkinci yarıda iyi bir reaksiyon gösterdi takım. 2 yeni oyuncuyu oyuna sürerek yeni bir enerji katmayı düşündük amçta. Beşiktaş'a yaklaşabileceğimiz dakikalarda kırmızı kart kararı verildi. Bence bu sert verilen bir karardı. Beşiktaş bir oyuncu fazlasıyla ve kalitesiyle skoru tutmayı başardı."
Jurcic, istifa edip etmeyeceğiyle ilgili sorulan bir soruyu ise 'Hayır' diye cevapladı.

 FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!