Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 21:53

Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından

Haberin Devamı

 

Kafkas'tan istifa sinyali

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Adanaspor'a 2 - 1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında istifa sinyali verdi. Kafkas şöyle konuştu;

"Maçta oyununun bütününü oynama konusunda sıkıntılarımız var. Adanaspor maçını kazanabilirdik. Çok pozisyonlar verdik. Genelde ise bir türlü toparlayamadık, çok gayret ettik ama olmuyor. Oyuncuların bir suçu yok. Bu işin kuralı, iyi takım yapacaksınız. Ben de maçın ardından yöneticilerle görüştüm, bir değişikliğin takıma daha iyi olacağını söyledim. Bu durum bir kaç gün sonra açıklanır."

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin de şunları söyledi;

"2 takımı da, oyuncularını da mücadelen dolayı tebrik ediyorum. Bizim için oyundan ziyade sonuç önemliydi. 5 haftalık süreç var, kötü ve iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar vardı. Bu galibiyet bundan sonraki maçlar için moral ve motivasyon açısından bize iyi oldu. Geçen hafta 30 puana ortaktık, şimdi 27 puana ortağız. Takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz."

Şahin maçın seyircisiz oynanması ile ilgili de, "Adanalı ve Adanaspor teknik direktörü olarak hiç bir maç seyircisiz oynanmamalı. Seyirci güzelleştiren, anlam katan bir unsur. Maçlar seyirciyle daha güzel" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

- Adanaspor Teknik Direktörü açıklaması

- Akhisar Teknik Direktörü açıklaması

HABER:ADNAN POYRAZ-KAMERA:ÇAĞLAR ÖZTÜRK/ADANA,(DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!