Adanalıoğlu çok amaçlı mahalle evinde sona yaklaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Adanalıoğlu çok amaçlı mahalle evinde sona yaklaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 10:50

Adanalıoğlu çok amaçlı mahalle evinde sona yaklaşıldı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’in merkez Akdeniz ilçesinde geçmişte bakımsızlık nedeniyle viraneye dönen Adanalıoğlu Düğün Salonu, belediye tarafından baştan sona yenilenip, 'Çok Amaçlı Mahalle ve Taziye Evi’ olarak çok yakında bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.
Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Adanalıoğlu Mahallesi’nde, revizyon çalışmaları büyük oranda tamamlanan 'Çok Amaçlı Mahalle Evi'; Kazanlı’da bulunan 'Şeyh Yusuf Reyhanî Türbesi' ve Kazanlı Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Adanalıoğlu Mahalle Evi’ni gezerek yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Pamuk, tespit ettiği bir takım eksikliklerin tamamlanması yönünde belediye yetkililerine talimat verdi.
İnsan odaklı bir hizmet ilkesiyle hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Muhittin Pamuk, "Akdeniz Kaymakamlığı ve belediye olarak vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine, bu yapıyı hem taziye evine hem de çok amaçlı etkinliklerde kullanılabilecek bir binaya dönüştürdük. Çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Eşit ve adil bir yönetim ilkesiyle, belediyemiz bütçesini proje odaklı kullanıyor, kent merkezi ile birlikte, kırsal mahallelerimize de ihtiyaç duyulan hizmetleri sunuyoruz. İnşallah en kısa sürede yenileme çalışmalarını tamamlayıp, bu yapıyı da Adanalıoğlu sakini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.
Başkan Pamuk, Adanalıoğlu ziyaretinin ardından Kazanlı’ya geçerek, yine belediye ekipleri eliyle yenileme çalışması yapılan Şeyh Yusuf Reyhani Türbesi’ni ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Pamuk, gün içinde Kazanlı Ortaokulu’na da bir ziyaret gerçekleştirerek, belediye ekipleri eliyle okulda ve bahçesinde yapılan hizmet ve çalışmaları denetledi, okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!