Adanalı iş adamına 6 ayda ikinci hırsız şoku

Güncelleme Tarihi:

Adanalı iş adamına 6 ayda ikinci hırsız şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 11:12

Adana'da, bir iş adamının, 6 ay içerisinde iki kez, otomobilinin camı kırılarak araçta bıraktığı parası çalındı. Olayı görüntüleyen basın mensuplarına tepki göstererek, "Ağabeyim ilk olaydan sonra kalp krizi geçirdi, şimdi bu olayı duyarsa ölür" diyerek feryat etti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İş adamı B.D (44) Yeşiloba Mahallesi'nde gıda üzerine iş yapan ağabeyinin 50 bin lirasını bankadan çekti. B.D, lüks otomobili park edip bir yere uğramak için otomobilden ayrıldı. Bu sırada şahsı takip eden bir otomobil lüks otomobilin arkasına yanaşıp durdu.

Haberin Devamı

Otomobilden inen bir kişi biraz aracın yanında bekledikten sonra elindeki bujiyi fırlatarak camı kırdı. Zanlı otomobildeki parayı aldıktan sonra otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Otomobilinin yanına gelen B.D, camının kırık olduğunu görünce hemen paraya baktı ve yerinde olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis güvenlik kamerasını da alıp hırsızları yakalatmak için çalışma başlattı.

Adanalı iş adamına 6 ayda ikinci hırsız şoku

Bu arada, iş adamı 11 Aralık 2015 günü Yeşiloba Mahallesi'nde ağabeyinin borcunu ödemek için bir bankadaki hesabından 220 bin lira para çekmiş, paranın 87 bin lirasını bir kişiye verdiği sırada otomobilde bulunan 133 bin lira yine otomobilin camı kırılarak çalınmıştı. 6 ay da ikinci kez ağabeyinin parasını çaldıran B.D, bu kez olayı görüntüleyen basın mensuplarına tepki göstererek, "Ağabeyim ilk olaydan sonra kalp krizi geçirdi, şimdi bu olayı duyarsa ölür" diyerek feryat etti.

Haberin Devamı

Polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

BAKMADAN GEÇME!