Adanalı gençler Kızılay’a kan verdi

Güncelleme Tarihi:

Adanalı gençler Kızılay’a kan verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 15:24

Adanalı gençler Kızılay’a kan verdi

Haberin Devamı

 
ADANA,(DHA)- Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, gençlerin kan bağışı konusunda gösterdikleri hassasiyetin gelecek adına umut verici olduğunu söyledi.
Adana Valiliği öncülüğünde okullarda yürüttüğü kan bağışı kampanyaları ile çocuklara kan bağışı bilincini kazandıran Kızılay Adana Şubesi’ne bir destek de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana Şubesi ile AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Birimi (ÜNİAK) yönetimleri ve üyelerinden geldi.
TÜGVA Adana Şube Başkanı Ahmet Sezen ve ÜNİAK Başkanı Mehmet Faruk Ergenç ve beraberlerindeki gençler Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin Gençlik Meydanı’ndaki Kan Bağış Evi’nde bir araya gelerek, kan ve kök hücre bağışında bulundular.

Şube Başkanı Ramazan Saygılı, topluma örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atan gençlerin gösterdiği duyarlılığın gelecek adına umut verici olduğunu söyledi. Saygılı, "Gençlerimizin, toplumun ihtiyaç duyduğu konulardaki hassas yaklaşımları kendilerinden sonra gelecek nesiller için de çok önemli bir örnek oluşturmaktadır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!