Adana’da Yeşilay Haftası etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Adana’da Yeşilay Haftası etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 14:44

BU yıl ’İyi ki Yeşilay var’ konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası kapsamında, Adana’da kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını artırmak amacıyla etkinlikler yapılacak.

Haberin Devamı

Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba, hafta boyunca yapılacak etkinliklerde, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçladıklarını söyledi. Aslanbaba, konuyla ilgili açıklamasında "İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, etkinlik ve seminerlerimizle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulunacağız" dedi. Mehmet Aslanbaba hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler hakkında şu bilgileri verdi:

"Başta üniversitelerimiz olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik konferans ve seminerler verilecek, Milli Eğitime bağlı okullarımızda Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı gençlik merkezlerinde eğitim faaliyetleri ve farkındalık oluşturmak için çalışmalar yapılacak. Yerlde belediyelerimizle ortak etkinlikler düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!