Adana'da tam 10 gol

Güncelleme Tarihi:

Adanada tam 10 gol
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2013 21:14

Ptt 1. Lig'de Adana Demirspor ile Bucaspor arasından oynanan 28. Hafta'nın kapanış maçı adeta gol yağmuruna sahne oldu.

Haberin Devamı

Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi Adana Demirspor'un 3-2 üstünlüğü ile tamamlanırken gol düellosu ikinci yarıda devam etti. İkinci yarısında da beş golün atıldığı maçta taraflar 5-5'lik skor ile sahadan birer puanla ayrıldı.

Stat: 5 Ocak
Hakemler: Mete Kalkavan, Erdinç Sezertam, Ceyhun Sesigüzel
Adana Demirspor: Ramazan, Hüseyin, Özgür, Erman, Eduardo, Junior (Dk. 90 Sinan), Ufukhan, Roger (Dk. 72 Nurallah), Burak, Kerem, Rıdvan (Dk. 65 Erçağ)
Bucaspor: Ömer, Efe, Mehmet, Santos, Nsaliwa, Yasin, İrfan (Dk. 72 Aykut), Erkan, Alparslan, Fahri (Dk. 79 Okan), Umut (Dk. 65 Emre Şahin)
Goller: Dk. 12 Erman, Dk. 30 Özgür, Dk. 39 Burak, Dk. 50 Junior (penaltı), Dk. 78 Nurallah (Adana Demirspor), Dk. 13 ve 70 Yasin, Dk. 25 Umut, Dk. 57 Efe, Dk. 87 Mehmet (Bucaspor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Nsaliwa, Dk. 33 Santos, Dk. 56 Yasin, Dk. 72 Erkan (Bucaspor), Dk. 55 Burak (Adana Demirspor)

Bu sonucun ardından Bucaspor 41, Adana Demirspor ise 40 puana yükseldi ve ilk altı umutlarını devam ettirdiler...

Adanada tam 10 gol


"BU SKOR 10-20 YILDA BİR OLUR"

Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, 5-5 berabere kaldıkları Bucasor maçıyla ilgili, “Futbolda 10-20 yılda bir olabilecek skor ortaya çıktı” dedi. Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bol gollü müsabakadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Galip gelmeleri halinde ligde üst sıralara çıkacaklarını anlatan Uğur, “Futbolda 10-20 yılda bir olabilecek skor ortaya çıktı” ifadesini kullandı.

Uğur, takımın maçın başından sonuna kadar yaptığı mücadeleden çok memnun olduğunu dile getirerek, “İnanın bu oyun mentalitesi ve isteği devam ettiği sürece ben inanıyorum ki Adana Demirspor taraftarı bu işin sonunda mutlu olacaktır. İsteğimiz yere bu takımı çıkartıp, onları mutlu edeceğiz. Bu inanç ve güven oyuncularımızda var” diye konuştu. Uğur, “ilk 6 hedefi”nden bir sapma olmadığını, son dakikaya kadar mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. Bir gazetecinin “Oyuncu değişikliklerinde sakatlıklar mı etkili oldu?” sorusunu Uğur, “Roger ile Rıdvan'ı zorunluluktan dolayı değiştirdik” diye yanıtladı.

"GALİBİYET KADAR DEĞERLİ"

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar da oyuncularının galibiyet kadar değerli bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi. Ligdeki konumlarını koruduklarını vurgulayan Karafırtınalar, “Diğer maçlar için rakiplerimize bir gözdağı verdik. Bu kadar inatçı ve kazanmak isteyen bir takımla çalıştığım için çok mutluyum” dedi. Karafırtınalar ayrıca, Adana Demirspor'un attığı ikinci golün ofsayt, penaltı pozisyondaki faulün ise ceza sahası dışında olduğunu savundu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!