Adana'da swinger operasyonu: Kocamın haberi yok!

Güncelleme Tarihi:

Adanada swinger operasyonu: Kocamın haberi yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 11:28

Adana'da para karşılığı "swinger" denilen eş değiştirmeli fuhuş yaptığı ileri sürülen çift gözaltına alındı. Kadın polise verdiği ifadede eş değiştirmeyi fantezi amaçlı yaptıklarını, yanında ayakkabı, iç çamaşır ve gecelik taşıdığını söyledi. Kocasının para aldığının haberi olmadığını iddia eden kadın 1000 TL'yi harçlık niyetine kendisinin aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Adana polisi, 1000 lira karşılığı swinger denilen eş değiştirmeli fuhuş yaptığı ileri sürülen kocayı gözaltına aldı.   Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, A.K. (31) ile eşi M.K. (37) 1.5 yıl önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan Esin-Eser ve Aylin-Ayhan takma ismiyle sayfa açarak buradan iletişime geçtikleri çiftlerle bin lira karşılığında swinger denilen eş değiştirmeli fuhuş yapmaya başladı. 

Bir süre sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri bu durumu ihbar üzerine öğrenerek çift ile müşteri kimliğinde sosyal paylaşım sitesinden iletişime geçti. Yapılan görüşme sırasında çift kendi evlerinde ilişki olmayacağını, ayarlanacak başka bir evde cinsel birliktelik olacağını, birlikte olmadan önceden de tanışmaları gerektiğini söyledi. Bu görüşmeler sonunda verilen bir adreste görüşme ayarlandı. Polis verilen adrese gittiğinde karı koca tarafından karşılandı. Kadın, müşteri kimliğindeki polislerin yanına geldi. Polis bu sırada ücret olarak 1000 lira parayı uzattı ancak kadın parayı ilişkiden sonra alacağını söyledi. Bunun üzerine müşteri kimliğindeki polis, kimliğini çıkartıp gösterdi. Polis A.K. ile kocasını Emniyet'e götürdü.

Haberin Devamı

A.K. polise verdiği ifadesinde 1.5 yıl önce sosyal paylaşım sitesinde sayfa açarak swinger yöntemiyle eşli fantezi amaçlı cinsel ilişki yaşadıklarını, bu nedenle fantezi amaçlı yanında ayakkabı, iç çamaşır ve gecelik taşıdığını, kocasının parayla alakası olmadığını parayı harçlık niyetine kendisinin aldığını söylediği öğrenildi. Kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı. M.K.'nin ise ifadesinde eşiyle birlikte çiftlerle birlikte olduğunu ancak kesinlikle para almadığını paradan haberi olmadığını söylediği öğrenildi. Zanlı M.K. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!