Adana'da sanat dolu ay

Güncelleme Tarihi:

Adanada sanat dolu ay
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 11:09

Adana'da sanat dolu ay

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediyesi nisan ayında 9 tiyatro oyunu, 7 konser ve 1 anma etkinliği düzenleyecek.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın hazırladığı programda Adana Şehir Tiyatrosu oyuncuları Ramazanoğlu Kültür Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda 6-9 yaş arasındaki çocuklar için "Sihirli Kutu, Macera Şehri, Zaman Avcısı Kargalar, Ay Işığı Sirki" adlı oyunları sahneleyecek. 10-14 yaş arasındaki çocuklar için ise "Lokman Hekim ve Şahraman Efsanesi" adlı eser izlenime sunulacak.

YETİŞKİNLER İÇİN 4 OYUN

Adana Şehir Tiyatrosu oyuncuları, yetişkinlere yönelik 4 oyunla perdelerini açacak. Nisan ayı boyunca "Herostratos'u Unutun, Ah Bu Evlilik, Ayyar Hamza ve Yalancı Aranıyor" adlı oyunlar Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda izleyici ile buluşacak.

TARİHİ KONAKTA VE ATATÜRK PARKI'NDA KONSERLER

500 yıllık Ramazanoğlu Konağı'nda, Yaylı Çalgılarla Türküler, Golden Horn Brass konserleri gerçekleştirilecek. Atatürk Parkı içindeki 75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde ise Taşköprü Sazendeleri, Bahar Şarkıları, Akşam Güneşi, Azerbaycan Türküleri, Film Müzikleri konserleri yer alacak. 4 Nisan 2014'de vefat eden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi İsmet Atlı da 75'inci Yıl Galerisi'nde 6 Nisan'daki programda anılacak.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!