Adana’da Bahçeli hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Adana’da Bahçeli hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 08:59

ADININ verileceği köprünün temel atma töreni için 30 Mart’ta Adana’ya gelmesi beklenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ziyareti öncesi MHP teşkilatında hazırlıklar sürüyor.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke’yi ziyaret ederek, partilileri temel atma törenine davet etti. Karakaya ve Durmaz, Kozan ve İmamoğlu’nu da ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş da Adana Milletvekili TBMM İdare Amiri Seyfettin Yılmaz ile birlikte kent merkezinde ziyaretlerde bulundu. Baş ve Yılmaz Çukurova ilçesine bağlı yerleşim birimlerinde vatandaşları törene davet etti. İl Başkanı Baş, yaptığı açıklamada "Adana olarak iki heyecan ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Hem Sayın Genel Başkanımızın ilimizi ziyaret edecek olmaları hem de adını taşıyan dev bir eseri Adana’ya kazandıracak olmanın hazzı ve heyecanını duyuyoruz. Hazırlıklarımız tamam. Bütün vatandaşlarımızı aynı heyecan ve mutluluğu birlikte yaşamaya davet ediyoruz" dedi.

Devlet Bahçeli Köprüsü’nün temel atma töreni, çarşamba saat 13.00’de Adnan Menderes Bulvarı girişinde Seyhan Barajı ve DSİ Tesisleri’nin kesiştiği kavşakta yapılacak.

MHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada ise tören saati 14.00 olarak duyuruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!