Adana'da 2 belediye otobüsü çarpıştı: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Adanada 2 belediye otobüsü çarpıştı: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 09:29

Adana'da 2 belediye otobüsü çarpıştı: 2 yaralı

Haberin Devamı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) - ADANA'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 2 otobüsünün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 05.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Tahsilli Mahallesi Kozan Caddesi - Ege Bağatur Bulvarı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, servise başlamak için toplanma yerine giden Hacer Kızıl'ın yönetimindeki 01 BV 681 plakalı otobüs, Ege Bağatur Bulvarı'ndan Kozan Caddesi'ne çıktığı sırada aynı şekilde toplanma yerine giden Sude Demirci'nin yönetimindeki 01 BY 220 plakalı otobüse çarptı. Kazada yaralanan her iki kadın şoför, ihbarı üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslar ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
OTOBÜSLER BOŞTU
Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı belediye otobüslerinin henüz servise başlamamış olması ve içinde yolcu bulunmaması sayesinde olası bir faciadan dönüldü. Hastanede tedavileri devam eden yaralı Kızıl ve Demirci'nin durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

GK (OA/ ) (23.5.2017, FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!