Adana’ya Küresel Markalı Otel

Güncelleme Tarihi:

Adana’ya Küresel Markalı Otel
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 09:49

SON YILLARDA ÖNEMLİ OTEL YATIRIMLARI ALAN VE TESİS SAYISI 40’A, YATAK KAPASİTESİ 11 BİNE ERİŞEN ADANA, TİCARET VE EKONOMİYE BÜYÜK KATKILAR SUNACAK KİZA KURUMSAL İŞ MERKEZİ SAYESİNDE BİR DE KÜRESEL MARKALI OTELE KAVUŞACAK.

Son yıllarda önemli otel yatırımları alan ve tesis sayısı 40’a, yatak kapasitesi 11 bine erişen Adana, ticaret ve ekonomiye büyük katkılar sunacak Kiza Kurumsal İş Merkezi sayesinde bir de küresel markalı otele kavuşacak. Güney bölgesinde inşa edilen ve 12 blokta 990 ofis ile 287 iş yerinden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi, bünyesinde yer alacak 120 odalı business otelin işletmesi için dünyanın en büyük otel zinciri ile prensipte anlaştı.
Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin inşaatını Balak Metal ortaklığıyla yürüten Kurt İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, “Business otel, bu gözde yatırımı taçlandıran bir eser olacak. Adana’nın marka değerini yükseltecek” dedi.
Aydın Kurt, Adana-Mersin D 400 (E5) Karayolu üzerindeki eski Tekel Fabrikasının bulunduğu yerde, uluslararası yola 240 metre cepheli 55.262 m2 arsa üzerinde 180.000 m2 kapalı alanı kapsayan Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin ekonomik yaşamın çekim merkezi olacağını söyledi.
PRESTİJ KAZANDIRACAK DONANIM
Prensipte anlaşılan uluslararası otel zincirini şimdilik gizli tutan Kurt, bu dev projenin içinde yer alan business otelin son yıllarda turizm sektöründe önemli gelişmelerin yaşandığı Adana’ya değer katacak prestijli bir yatırım olacağını vurguladı.
Kiza’da rekabet gücünü artırmayı ve bulundukları pazarda rakiplerinden bir adım önde olmayı amaçlayan firmaların buluşacağını belirten Aydın Kurt, business otelin konaklamanın yanı sıra yemekli-yemeksiz toplantılar, kokteyl ve özel davetler ile lansman etkinliklerine ev sahipliği yapacağını kaydetti.
Aydın Kurt, iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen otelin toplantı salonlarında yüksek hızlı internet, ses, ışık, görüntü sistemleri, simultane çeviri ve ekipman hizmetleri ile uluslararası standartlarda toplantı ve organizasyonların başarıyla gerçekleştirileceğini bildirdi.
AVM TARZINDA MODERN İŞ MERKEZİ
Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde her türlü konforun düşünüldüğü 51 m2, 60 m2 ve 112 m2’lik lüks ofisler, kafe ve restoranları da kapsayan 287 adet iş yeri olacak. AVM tarzındaki modern kurumsal iş merkezi bünyesinde 1200 adet aracın park edebileceği 50.000 m2 kapalı ve 900 adet araçlık açık otopark bulunuyor. Kiza dahilindeki çarşıda 20 metre genişliğinde, 221 metre uzunluğunda, orta refüj bulunan, gidiş-geliş ana cadde yer alıyor. Bu cadde ile dik kesişen 15 metre genişliğinde, 110, 112 ve 126 metre uzunluklarında, belirli sektörlerin bir arada toplanmasına imkan veren 3 adet cadde ile Kiza İş Merkezi’nde ulaşımın rahatça sürdürülebilmesi planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!