Adana veteranlar masa tenisi sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Adana veteranlar masa tenisi sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 10:37

Adana veteranlar masa tenisi sona erdi

Haberin Devamı

ADANA(DHA)TÜRKİYE'NİN en prestijli organizasyonları arasında yer alan Geleneksel 5. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası 41 masa ve 315 sporcunun katılımı ile yapılırken dereceye girenlerin ödülleri törenle sahiplerine verildi.
Adana Masa Tenisi İl Temsilciliği organizasyonunda, Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü, Adana Sanayi Odası, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Yüreğir Belediyesi, Çukurova Belediyesi, Sarıçam Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi'nin desteği ile Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.
Organizasyona bayanlarda 31, erkeklerde 284 olmak üzere toplam 315 sporcu katıldı. Karşılaşmalar erkeklerde 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69 ve 70 üzeri, bayanlarda 30-39, 40-49 ve 50 üzeri yaş kategorilerinde yapıldı.
Turnuvaya Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, K.Maraş, Konya, Samsun, Hatay, Antalya, Muğla, Mersin Osmaniye, Gaziantep, Aksaray, Kocaeli, Kayseri, Karaman, Kırıkkale, Malatya, Manisa, Aydın, Bayburt, Giresun, Hakkâri, Isparta, Kırklareli, Kütahya, Sakarya ve Sivas illerinin yanı sıra Irak, KKTC, Yunanistan, İran, Güney Kore, Suriye ve Rusya'dan da sporcular katıldı.
ADANA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK
Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye'nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Veteran Masa Tenisçi arkadaşlarımız bu yıl 5.sini yaptığımız  turnuvada 2 gün boyunca güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşadığımızı düşünüyorum. Bize güç ve şevk veren katılımınız ile destekleriniz için turnuva komitesi olarak hepinize teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl turnuvamızda tekrar buluşmayı ümit ediyoruz. Tanıtım konusunda elimizdeki tüm imkanları kullandık. Turnuvanın bir masa tenisi şöleni havasında geçmesini ve masa tenisi seven her Adanalının bu şölenin bir parçası olmasını sağlayarak Adana'yı tüm Türkiye'ye ve yurtdışına en iyi şekilde tanıttığımızı umuyoruz" dedi.
DHA(AP)14.3.2017 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!