Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile yenişemedi:4-4

Güncelleme Tarihi:

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile yenişemedi:4-4
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 12:05

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile yenişemedi:4-4

Haberin Devamı

ADANA ,(DHA)- ADANA'DA Vergi Haftası kapsamında geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın açılış maçında gazetecilerle maliyeciler karşı karşıya geldi.
Çekişmeli geçen maç boyunca her iki takım oyuncuları da centilmenlik örneği sergiledi. Nehir Halı Saha'da oynanan maçın sonucu da centilmence geçen mücadeleyi taçlandırdı. Karşılaşma 4-4'lük eşitlikle sonuçlandı. Maç öncesi bir konuşma yapan Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, ülkemizde her yıl Şubat ayının son haftasının "Vergi Haftası" olarak kutlandığını, bu kapsamda bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirterek, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna dikkat çekti. Tunalı, vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine yansıması, vergi ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla düzenledikleri etkinliklere destek veren Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ne teşekkür etti. Tunalı, ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney ve Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Arat'a gazeteciler adına çiçek sundu.
Etkinlik kapsamında Adana Vergi Dairesi Başkanlığı takımı önce ÇGC ardından da SMMMO takımları ile karşılaştı. Maçları Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri ve personelinin yanı sıra Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak, önceki dönem Başkanı Ahmet Coşar, Adana Demirspor Şimşekler Grubu Derneği Başkanı Ertan Zeybek de izledi.

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!