Adana, Tapan Şöleni'nde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Adana, Tapan Şöleninde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2017 11:51

Adana, Tapan Şöleni'nde buluştu

Haberin Devamı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 11'inci Tapan Şöleni düzenlendi. 
Şölene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, siyasi partilerin meclis üyeleri, ilçe başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. 
Şölende konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şölen alanındaki birlik ve beraberlikten memnuniyet duyduğunu belirtti. 
'NÜFUSUN ARTMASINI İSTİYORUZ'
Bölgenin nüfusunun artmasını istediklerini kaydeden Başkan Sözlü, "Bu bölgenin küçük bir Avrupa kasabası gibi gelişme potansiyeli var. Bölge ihmal edilmişliğini gidermelidir. Yılların ihmal edilmişliğine rağmen bu bölgenin insanı devletine baş kaldırmamış, aksine her durumda ve şartta Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin diyebilme vakarını göstermiştir. Allah zor zamanları göstermesin ancak inanıyorum ki ülkemiz, bayrağımız, milletimiz için zor zamanda bu bölgenin insanı gövdesini ortaya koyacaktır. İnsanın olduğu her yer kıymetlidir. Zenginleşmiş ve gelişmiş bir Tapan, Adana'yı da kalkındıracaktır" dedi.
Şölenin sonunda Tapan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Başkan Sözlü'ye bir teşekkür plaketi verildi.

ADANA
FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!