Adana Optimum’da Moda Rüzgarları Esecek

Güncelleme Tarihi:

Adana Optimum’da Moda Rüzgarları Esecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 12:24

ADANA OPTİMUM'DA GİSELLE TAVİLSON’UN KEMAN ŞOVU VE TRİO EKİBİYLE İZLEYİCİLER ÇOK FARKLI BİR MODA GÖSTERİSİ İZLEYECEKLER.

Yeni yüzü ve renkli konseptiyle ziyaretçilerini ağırlayan Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde 2-3 Ekim’de moda konuşulacak. Ünlü modacı Hakan Akkaya ve son zamanlarda tasarımlarıyla konuşulan manken Özge Ulusoy ile gerçekleştirilecek 2015/2016 Sonbahar-Kış moda trend ve stil sohbetlerinin yanı sıra ünlü moda markalarının defilesi ve konser etkinlikleri ile modanın nabzı Adana Optimum AVM’de atacak.
“Outlet” konseptinden çıkan ve yeni yüzüyle daha renkli bir konsepte bürünen Adana Optimum Alışveriş Merkezi daha çok moda, daha çok lezzet, daha çok keyif ve eğlence temasının lansmanına 2 Ekim Cuma günü saat 19:00’da Hakan Akkaya ve Özge Ulusoy’un Moda ve Stil sohbetleriyle start veriyor. Yeni sezon trendlerinden, sonbahar - kış modasına, her şeyin konuşulacağı ve tüm ziyaretçilerin katılabileceği etkinlik ile modanın kalbi yenilenen Adana Optimum’da atacak. Optimum Moda Günleri 3 Ekim Cumartesi günü 2015/2016 Sonbahar-Kış defilesi ve konser ve keman şovlar ile devam edecek.
ÖZLEM YILDIZ SUNACAK ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKACAK
Optimum Moda Günlerinin ikinci etkinliği 3 Ekim Cumartesi günü saat 16:00 ve 18:00’de ünlü mankenler Özge Ulusoy, Chloe Loughnan Ortaç ve Simge Tertemiz’in baş modeller arasında yerini aldığı 2015/2016 Sonbahar-Kış sezon defileleri ile devam edecek. Adana Optimum’da bulunan markaların katılımıyla gerçekleştirilecek defilelerde 2015/2016 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını ünlü mankenler taşıyacak. Modaya yön veren daha pek çok markanın koleksiyonlarının yer alacağı defilede elektronik keman sanatçısı Giselle Tavilson’un müzik şovuyla ziyaretçiler unutulmaz dakikalar yaşayacak. Giselle Tavilson’un keman şovu ve trio ekibiyle izleyiciler çok farklı bir moda gösterisi izleyecekler.
3 Ekim’de gerçekleştirilecek Optimum Moda Günleri’nin sürprizi ise Edis olacak. Edis, “Benim ol” ve “Olmamış mı” adlı sevilen şarkılarını Adanalılar için söyleyerek Optimum ziyaretçilerine müzik şöleni yaşatacak.
Adana Optimum Alışveriş Merkezi 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek moda günleriyle; stil sohbetleri, trendler, sonbahar kış modası ve müzik şovlarına ev sahipliği yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!