Adana lezzet festivali, tur programlarında

Güncelleme Tarihi:

Adana lezzet festivali, tur programlarında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2017 17:39

Adana lezzet festivali, tur programlarında

Haberin Devamı

ADANA'nın yemek ve kebap çeşitlerini tanıtmak için 6-7-8 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek 'Adana Lezzet Festivali' seyahat acentelerinin tur programlarına alındı.
Turizm acentaları tarafından ilgi ile karşılanan festivale gelecek konuklar, kentin kültürel zenginliklerini, tarihi mekanlarını ve yöresel lezzetlerini tanıyacak. Tur programlarında Tepebağ Bölgesi, Taşköprü, Ulucami gibi turizm merkezlerinin yanı sıra Kapıkaya Kanyonu ve Varda Köprüsü gibi cazibe noktaları da yer alacak. 
Yemeğin ve kebabın yaşam tarzı haline geldiği kentte, lezzet tutkunları, Adana'nın dünyaya mal olmuş kebabı ve bir çok yöresel lezzetini tadacak. Konuklar ayrıca narenciye ve pamuk hasadına da katılacak. 
FESTİVALLER KENTİ
Altın Koza Film Festivali, Portakal Çiçeği Karnavalı, Uluslararası Tiyatro Festivali, Geleneksel El Sanatları Festivali, Kebap Festivali, Food & Music Festivali ve Rock Festivali gibi organizasyonlarla adı 'Festivaller Şehri' olarak anılan Adana, bu etkinlik ile damak zevkine hitap edecek yeni bir organizasyona ev sahipliği yapacak. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!