Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Erkan Sözeri oldu

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirsporun yeni teknik direktörü Erkan Sözeri oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 12:40

Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Erkan Sözeri oldu

Haberin Devamı

Akif ÖZDEMİR/ ADANA, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de sezona 'şampiyonluk' hedefiyle başlamak isteyen Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon Giresunspor'da görev alan teknik direktör Erkan Sözeri ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Aytaç Durak Tesisleri'nde kulüp başkanı Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Sözeri, kendisini mavi lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
Kendisini ligde kanıtlamış bir teknik adamı takımın başına getirdiklerini anlatan başkan Sözlü, şunları söyledi:
"Birçok takımda önemli başarılara imza atmış hocamız, özellikle son sezonda Giresunspor'a oynattığı oyunla atak baskılı çok koşan mücadele eden bir ekip ruhuyla mütevazi bir takımı iyi yerlere getirdi. Son hafta Play Off'u kaçırdı. Biz kendisini o manada başarılı bulduğumuz için Adana Demirspor'un beklentisine cevap verecek nitelikte olacağını düşündük. Sahadaki özverisi ve başarılı duruşuyla her zaman örnek olmuş biz de bu manada hocamızın Adana Demirspor'a başarılar katacağını düşündük. Kendisi de geçmişte Gençlerbirliği, Fenerbahçe gibi takımlarda ismini altın harflerle yazdırmış ondan sonrasında da iyi bir teknik adamlık yaşıyor. Camiamıza hayırlı olsun."
'HEDEFLERİMİZ ÖRTÜŞTÜ'
Teknik direktör Erkan Sözeri ise önemli bir camiaya geldiklerinin bilincinde olduklarını belirtirken, şöyle konuştu:
"Türkiye'nin dört bir yanından aldığımız tebrik telefonları Süper Lig'de dört büyük takımdan biriyle anlaşsaydık bu kadar alırdık herhalde, o yüzden bu camianın büyüklüğüne canlı olarak şahit olduk. Tabi bu sorumluluğumuzu arttırıyor. Büyük camianın büyük beklentileri var o da şampiyonluk. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız. Bu camianın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Öncelikle sahada terinin son damlasına kadar akıtan bir takım görmek istiyor herkes. Bunu öncelikle sağlayacağız. Bunun için öyle bir futbolcu grubu takıma katacağız. Bu arma için mücadele verecek futbolcu grubunu bu kulüpte barındıracağız. Onun dışındaki oyuncu grubu burada olmayacak. Çünkü benim tarzım bu. Gecemizi gündüzümüze katarak, şampiyonluk ana hedef olacak. Play Off'a kalmak Adana Demirspor için çok başarılı bir süreç sayılmıyor. Onun için ilk 2'den çıkma hedefi Adana Demirspor için her zaman hedef olmuştur. Son 3 yılda başarılı sezon geçirdim. Adana Demirspor ile hedeflerimiz örtüştü. 22 yıllık özlemi olan bu kulübü Süper Lig'e çıkaracağız. El birliğiyle bu hedefi gerçekleştireceğiz. İnanmasam bu görevi kabul etmezdim."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!