Adana Demirsporlu futbolcular sıkı çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirsporlu futbolcular sıkı çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 08:00

PTT 1’inci Lig takımlarından Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arada kendi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Ligde, lider Kardemir Karabükspor’un ardından 32 puanla ikinci sırada bulunan Adana Demirspor, teknik direktör Osman Özköylü gözetiminde açma-germe ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Çalışmaların devamında çift kale maç yapan mavi lacivertli futbolcuları uyaran Özköylü, uygulamalı olarak maçlarda ne yapmaları gerektiğini anlattı. Takımın kalecileri ile de yakından ilgilenen Özköylü, zor kurtarışlar yapan file bekçilerini de tebrik etti.

FUTBOLCULAR YAKIN TAKİPTE

Öte yandan futbolcuların antrenman performansları, GP Sport Analyse cihazı ile yakın takibe alındı. Bu sistem kapsamında oyunculara antrenman öncesi elektronik bir yelek giydirildi. Çalışma tempoları ve oyuncuların üzerlerine fazla yük binmesi nedeniyle oluşabilecek sakatlık riskinen belirlenebildiği bu sistem sayesinde oyuncuların antrenmanda kaydettikleri detaylı mesafe, hız, vücuda binen fizyolojik yük ile bireysel iniş ve çıkışları ortaya çıkıyor. Oyunculara fazla yük binince sistem alarm veriyor ve olası sakatlık riskine karşı tempo düşürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!