İpekoğlu'nun hesapları tutmadı

Güncelleme Tarihi:

İpekoğlunun hesapları tutmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 17:58

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda oynanacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Engin İpekoğlu, çok önemli bir 2 haftayı kayıpla geride bıraktıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İpekoğlu "Bandırma maçından önce futbolcu arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda önümüzdeki 2 maçı kazanırsak liderle aramızda 5-6 puan fark kalacak demiştim. Nitekim bu 2 maçı kazanmış olsaydık liderle aramızdaki fark 5 puan olacaktı. Önümüze daha sağlıklı bakma şansımız olacak ve ilk 2 hedefimiz devam edecekti" dedi.
Şampiyonluk şanslarının hala devam ettiğini de ifade eden İpekoğlu şöyle konuştu "İlk 2 şansımız halen de devam ediyor ve iddia ediyor, yine de söylüyorum, bu ligde bireysel hataları aşarsak yenemeyeceğimiz hiç bir takım yoktur."
İpekoğlu, yabancı oyunculardan yeterince faydalanamadıklarının altını çizerek, devre arasında yapacakları transferlere ilişkin şunları söyledi "Başkanımızla da görüştük. 'Devre arasında kaç tane oyuncuya ihtiyacımız varsa kesinlikle alacağız' diye söz verdi kendisi. Bu doğrultuda çalışmalarımız da başladı. Görüştüğümüz oyuncular var. Devre arasının kısa olduğunu da göz önüne getirirsek almayı düşündüğümüz oyuncuların Mersin İdman Yurdu maçında bizlerle olmasını arzu ediyoruz. Bazı oyuncularla yollarımızı da ayıracağız."
Adana Demirsporlu futbolculardan Tufan Kelleci "Bolu maçına iyi başladık ancak bulduğumuz galibiyeti koruyamadık. Bireysel hatalar yapıyoruz. Futbolda olan şeyler. Önemli olan böyle şeylerde takılmamak. Takım olarak istekliyiz, iyi de oynuyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunun katkısını alacağız" dedi.
Anıl Sarak ise şunları söyledi "Şu an istediğimiz yerde değiliz. İşler isteğimiz gibi gitmiyor, bizde bunun farkındayız. Ligde ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı, bu süreçte Malatya ve Sivas ile oynayacağız. Onlarda ligin gerçekten iyi takımları. Zor maçlar olacak. Ama biz zor maçları daha iyi oynuyoruz daha çok seviyoruz. Bu hafta Bolu maçını çok şanssız bir şekilde kaybetmiş olabiliriz. Belki 10 kişiye karşı bu bize kesinlikle yakışmadı ama bu kalan son 2 maçımızı da en üst seviyede oynayıp alabildiğimiz kadar, inşallah 6 puan olur, onları alıp 2'nci yarıya daha üst sıralarda daha büyük bir motivasyonla girmiş oluruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!