Adana Demirspor'da galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirsporda galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2014 14:47

Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, 2-1 kazandıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Zor bir deplasman müsabakasını kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi hazırlandıklarını, bunun karşılığını da galip gelerek aldıklarını söyledi.

Karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatan Uğur, "Zor bir deplasman müsabakasını kazandığımız için mutluyuz. Gerçekten iyi bir takımla mücadele ettik. Ayrıca deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldık bu bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte aynı mücadele temposuyla, iyi futbol oynayarak galibiyetler almaya çalışacağız. Çok çalışacağız, çalıştıkça bunlar skora yansıyacak" diye konuştu.

Takımın başında son 7 maçtır sahaya çıktığı hatırlatan Uğur, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet aldığını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. Daha iyi olmayı hedeflediklerini bildiren Uğur, "Biz futbolu doğru oynamaya, keyif veren futbolu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bunu ortaya koyduğumuz takdirde inşallah galibiyetler gelecek" şeklinde konuştu.

Uğur, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında kendilerine destek olan taraftarlarına da teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!